Contație de pret
Curs valutar BNR - 05.10.2022
EUR - 4.9471 RON
USD - 5.0130 RON
FC
  Tarife   Cerere de Cotatie   Contact
0721.591.487 Experienta si Profesionalismul nostru este sprijinul de care afacerea ta are nevoie!
Esti aici: Contabilitate » Societate de contabilitate si audit financiar

Societate de contabilitate si audit financiar

Societatea noastra de contabilitate va ajuta sa scapati definitive de grija contabilitatii si a controalelor. Contabilitatea business-ului Dvs va fi in mainile unui personal calificat. Permanent un expert contabil, consultant fiscal sau auditor financiar va poate consilia in diverse probleme survenite sau va poate raspunde la orice intrebare doriti legata de afacerea Dvs.

Serviciile noastre de contabilitate primara

Contabilitatea primara la societatea Dvs poate fi efectuata fi de un angajat al Dvs, fie de un  angajat de-al nostrum delegate special pentru acest serviciu., in functie de necesitatile respective.De asemenea, noi va putem asigura de verificarea in prelabil a persoanei responsabile cu acest serviciu, inclusiv de instruirea  si selectarea lui pentru a fi capabil de organizarea circuitului de documente justificative;

Serviciile noastre de contabilitate financiara

 Pentru orice societate este cea mai importanta realizarea unei contabilitati financiare de o calitate impecabila, aceasta avand rolul de a sintetiza  cele mai importante rezultate economice ale acelei societati. Tinerea contabilitatii financiare se realizeaza la sediul nostru, prin utilizarea de programe performante ,cu licenta si  actalizate saptamanal la legislatia in vigoare.

Tarifele percepute de noi :

Preturile pentru serviciile de contabilitate pot incepe si de la 100 lei, in functie de numarul de documente indiferent de cifra de afaceri sau alti indicatori financiari.

De asemenea, avem posibilitatea de a prelua lunar la inceput de luna actele de la sediul clientului.Localizare pe harta

Contabilitate Bucuresti: Contacteaza-ne

Adresa: Bulevardul Dacia Nr. 104, Sector 2 , Bucuresti 020063
Email: office@firmacontabilitate.org
Telefon: 0721.591.487